kind met zwembandjes kinderen in houten buitenbad storvatt detail

Størvatt buitenbad

foto storvatt

Størvatt buitenbaden zijn ontworpen voor uw comfort. Geniet samen met familie of vrienden van een heerlijk warm buitenbad, terwijl u luistert naar het geluid van het knisperende houtvuur.

Een Størvatt buitenbad kan een nieuwe dimensie toevoegen aan uw vrije tijd. In de zomer, winter, in de regen en zelfs in de sneeuw, maar liever nog onder een stralende sterrenhemel, een Størvatt zorgt dat u op elk moment van ieder seizoen kunt ontspannen, genieten, op kracht kunt komen, of gewoon plezier kunt maken. Slechts een paar minuten drijven in het heerlijk warme water en uw gedachten komen tot rust. Komt het door de warmte? De diepte? De stoom? De ervaring van drijven terwijl je stil zit? Of het verlies van zwaartekracht op de spieren en pezen? Wat de reden ook mag zijn, alle stress, spanning, zorgen of pijntjes lijken te verdampen en plaats te maken voor een subliem en euforisch gevoel.

Omdat meerdere mensen (tot 7 personen) tegelijk kunnen genieten van de Størvatt, dragen gevoelens van saamhorigheid en plezier bij aan een optimale beleving van een Storvatt buitenbad. En behalve het genot dat u ervaart tijdens het gebruik, is een Storvatt ook op elk terras en in elke tuin een prachtig en sfeervol ogend object. Een Størvatt buitenbad is daarnaast gebruiksvriendelijk en relatief gezien niet duur in aanschaf. Het bad verlangt weinig onderhoud en is esthetisch gemaakt van een van mooiste en meest duurzame houtsoorten.